The layout and orientation of the building, as well as the internal distribution of the program, are naturally related to the solar orientation in order to lay out the spaces in the most favorable way for individual needs for daylighting.
The new school is organized internally by adding to the existing building, which houses four primary school classrooms, and a new volume to complete the primary school with two more classrooms. Diametrically opposite is located the kindergarten group, with the necessary distance for different age groups. Each of these cores also has an associated outdoor space for individualized recreation.


parallax_speeds = { //fixed: '#post-280-title, #post-283-title, white-bedroom-3, white-bedroom-2-2' fixed: '#post-280-title, #post-283-title, #post-285-title, #post-294-title' };